martes, 29 de octubre de 2013

COMENÇA EL BLOG DE CAN CATÀ NATURA !!!


Hola a tots, comencem a publicar el nostre blog una mica tard però amb moltes ganes, fins ara no hem trobat el moment, però per començar segur que us agradarà saber quatre coses de la masia de Can Catà i el seu entorn:




Les activitats que fem a Can Catà Natura, es desenvolupen principalment al Bosc Gran de Can Catà, i algunes en el jardí i voltants de la masia. Perquè us ubiqueu, Can Catà és una masia del s. XVIII, ubicada en el terme municipal de Cerdanyola del Vallés, enmarcada dins el Parc Natural de Collserola. Tot i que la primera construcció és de 1723, no va ser fins al s. XIX que es van plantar la varietat d'arbres i espècies que hi trobem actualment. Davant de la masia hi ha una ampla explanada amb castanyers i un petit estany en forma el.líptica. Des d'aquesta trobem dues escalinates per accedir al jardí romàntic veí, amb una variada col.lecció vegetal, i una singular grota construïda amb pedra de la veïna població de Montcada.

Teniu una breu descripció de la nostra proposta educativa, i de totes les activitats en els nostres dossiers, que podeu trobar com ja sabeu en el link http://www.cancatanatura.cat/dossieractivitats.pdf. La info bàsica de contacte i localizació a la web, i aquí en teniu una còpia per visualitzar-ho ràpidament:
























No hay comentarios:

Publicar un comentario